10.08.2024-09:45 (Son Güncelleme:10.08.2024-09:45)

Selçuk Bayraktar müjdeyi duyurdu: Baykar evleri depremzedelere teslim ediliyor

Kosova’daki ziyaret eden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, ziyaretin ardından Yunus Emre Enstitüsü’nde Teknofest’e katılacak olan gençlerle bir araya geldi. Bayraktar, depremzedelere teslim edilecek Baykar evlerinin müjdesini burada verdi. İşte detaylar…

Baykar’dan depremzedelere yardım eli. Baykar, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen büyük deprem sonrasında depremzedelerin yaralarını sarmak için başlattığı kalıcı konut projelerinde önemli bir aşamaya geldi. Şirket, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde toplamda 1012 hanelik konut projesi kapsamında inşa edilen evleri hak sahiplerine teslim etmeye başladı.

3 ilde 1012 konut projesi bitmek üzere

Akşam’da yer alan habere göre; Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Sosyal Medya üzerinden yaptığı açıklamada, projenin son aşamalarına gelindiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’ta başlattığımız 1012 hanelik kalıcı konut projemizin sonuna yaklaştık. Bu kapsamda, Adıyaman’da inşa ettiğimiz 349 haneden oluşan etabımızda tamamlanan dairelerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim etmeye başladık."


Bayraktar, deprem felaketinin Türkiye'yi derinden sarstığını hatırlatarak, "Bu felaketin ardından yaraları sarmak için seferber olduk. Projemizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah, ülkemizi bir daha böyle acı olaylarla sınamasın" şeklinde konuştu.

muratcankilic@haber365.com.tr