15.10.2024-16:29 (Son Güncelleme:15.10.2024-16:29)

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Adı Yeni Millet Bahçesinde Yaşatılacak

Şeyda Yılmaz'ın adı Çekmeköy'de bir millet bahçesine verildi. Törende birlik mesajları verildi.

Çekmeköy'de Şehit Polis Şeyda Yılmaz Anısına Millet Bahçesi Açıldı

Ümraniye'de, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden polis memuru Şeyda Yılmaz'ın adı, Çekmeköy'deki millet bahçesine verildi. Eski adı "Çamlık Millet Bahçesi" olan bu alan, Yılmaz'ın anısını yaşatacak şekilde düzenlendi.

Kaymakam Resul Çelik'inden Birlik Mesajı

Açılış törenine, Yılmaz'ın eşi Semih Yılmaz, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ve bazı vatandaşlar katıldı. Kaymakam Resul Çelik, yaptığı konuşmada şehidin Çekmeköy’ün bir parçası olduğuna vurgu yaparak, "Şehidimizin ismiyle bu parkımız yeni bir kimlik kazanmıştır. Birlik ve beraberliğimizin manevi harcı olmuştur" ifadelerini kullandı.

Şehitliğin Önemi Vurgulandı

Çelik, parkın şehitlik duygusunun yaşatılmasına vesile olacağını belirtti ve bu kararı alan belediye başkanı ile meclis üyelerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Orhan Çerkez ise, "Şeyda Yılmaz'ın ismi sonsuza kadar yaşayacak" dedi. Ayrıca, vatana ihanet edenlerin hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklarının altını çizdi.

Tüm şehitler için edilen duaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Ziyaretçiler, Şeyda Yılmaz'ın anısına yapılan anıtın önünde fotoğraf çektirdi.

Ümraniye'de, uğradığı silahlı saldırıda şehit olan polis memuru Şeyda Yılmaz'ın ismi Çekmeköy'deki millet bahçesine verildi. Eski adı "Çamlık Millet Bahçesi" olan tesiste düzenlenen törene şehidin eşi Semih Yılmaz'ın yanı sıra Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, İlçe Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile bazı vatandaşlar katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr