11.10.2024-14:25 (Son Güncelleme:11.10.2024-14:25)

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda Orman Etabı Tamamlandı

Güney Afrikalı Wade Young, Antalya'daki Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda orman etabını birinci tamamladı. İkinci Manuel Lettenbichler, üçüncü Billy Bolt oldu.

Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda Orman Etabı Tamamlandı

Antalya'da gerçekleştirilen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda orman etabı sona erdi. Yarışta, Güney Afrikalı motosikletçi Wade Young, orman etabını zirveye çıkarak tamamladı. Onu, Alman Manuel Lettenbichler ikinci sırada, İngiliz Billy Bolt ise sakatlık sonrası geri döndüğü yarışta üçüncü olarak izledi.

Yarışın Detayları

Bu uluslararası organizasyon, Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenirken, 42 ülkeden toplam 420 sporcu katılım gösterdi. Yarışlar, Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kemer Turistik Otelciler Birliği ve Kemer Yöresel Tanıtım Vakfı gibi kuruluşların desteğiyle Ovacık Yaylası'nda 43 kilometrelik özel bir parkurda gerçekleştirildi.

Yarış boyunca motosikletçiler, fiziksel ve mekanik dayanıklılıklarının yanı sıra, zorlu etaplardaki engelleri aşmak için kıyasıya mücadele etti. Özellikle son bölümde yer alan tırmanma etabı, sporcular için zorlu bir sınav niteliği taşıdı.

Dağ Etabı Yarın Gerçekleşecek

Yarış organizatörü Semih Özdemir, orman etabında herhangi bir sorun yaşanmadığını ifade ederek, "En iyiler finişi gördü. Yarın yapılacak olan Sea To Sky'ın en zorlu dağ yarışı için hazırlanıyoruz." dedi. Plaj, orman ve dağ gibi üç ayrı etapta gerçekleşen yarış, yarınki dağ etabının ardından düzenlenecek madalya töreniyle son bulacak.

Şampiyona, İspanya'da düzenlenecek olan 7. ayak yarışıyla noktalanacak.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Hard Enduro Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, orman etabıyla devam etti. Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona, 42 ülkeden 420 sporcu katılıyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr