25.10.2024-15:36 (Son Güncelleme:25.10.2024-15:36)

Savunma Sanayiinde Kararlılık Vurgusu

Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün, SAHA EXPO'da önemli mesajlar verdi.

Savunma Sanayii Başkanı Görgün'den Güçlü Mesajlar

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, SAHA EXPO etkinliğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin savunma sanayisi alanındaki kararlılığını ve milletin birlikteliğini vurguladı.

Terör Saldırısına Tepki

Görgün, TUSAŞ'a gerçekleştirilen terör saldırısına refrans yaparak, "Bize yapılan her saldırı, irademizi daha da pekiştiriyor. Hiçbir güç Türkiye’nin yürüyüşünü durduramayacak." ifadelerini kullandı.

Birlik ve Dayanışma Mesajı

Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla duyulan gururun yanı sıra, "Aynı zamanda milletimizin yüreğindeki sarsılmaz birlikteliği ve kararlılığı da hissediyoruz. Daha önce yaşadığımız hain saldırılar, bize ulaşmak isteyenlerin çaresizliğini göstermektedir." şeklinde konuştu.

Gelecek İçin Çalışma Vurgusu

Görgün, savunma sanayisinde sadece teknoloji geliştirmediklerini, aynı zamanda milletin geleceğini inşa ettiklerini belirterek, "Her bir adımımız, bu vatanın özgürlüğüne ve bağımsızlığına olan inancımızın yansımasıdır," dedi.

Sürekli Gelişim ve İlerleme Hedefi

"Tüm savunma sanayisi ailesi olarak daha çok çalışacağız, daha çok hızlanacağız," diyerek, sektörün gelişimi için kararlı olduklarını ifade etti. Ayrıca, "Milletimiz savunma sanayimiz ile gurur duyacak, askerimiz savunma sanayimize güven duyacak," şeklinde konuştu.

Son Sözler

Görgün, sözlerini, "Savunma sanayimizin her bir ferdi olarak sabrımızın sınırını zorlayanları, teknolojimizin gücü zorlayacak," diyerek sürdü. "Emanetin sahibi olanlar, vatanımızı bizlere emanet ettiler. Ruhları şad, mekanları cennet, gönülleri ferah olsun." şeklinde bir mesajla sonlandırdı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteklediği, Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’na katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr