11.04.2020-17:23 (Son Güncelleme:11.04.2020-17:09)

Sancaktepe Belediyesi Eczacının İsteğine Öldükten Sonra Cevap Verdi

Sancaktepe'de coronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eczacı İsmail Durmuş'un ilaçlama talebine Sancaktepe Belediyesi, Durmuş öldükten sonra cevap verdi.

Coronavirüs vakası ülkemizde 11 Mart tarihinde görülürken, Sancaktepe'de eczacılık yapan İsmail Durmuş, 18 Mart tarihinde sosyal medya hesabından Sancaktepe Belediyesi'nden ilaçlama talebinde bulundu. Durmuş, eczacıların risk grubunda olduğunu ve eczanelerin dezenfekte edilmesi gerektiğini belirtti.

Coronanvirüse yakalanan Durmuş, hiçbir kronik rahatsızlığı olmamasına rağmen bugün hayatını kaybetti. Sancaktepe Belediyesi ise Durmuş'un dezenfekte isteğine yaklaşık olarak 1 ay sonra cevap verdi. Belediye bugün yaptığı geri bildirimde Durmuş'tan adres bilgilerini istedi. Bu olay sosyal medyada birçok eleştiri aldı.

TÜRKİYE'DE CORONAVİRÜSTE SON DURUM

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. 1 aylık süreçte 47 bin 29 coronavirüs vakası tespit edilirken, hayatını kaybedenlerin sayısı bin 6'ya yükseldi. 2 bin 423 kişi de tedavilerinin ardından taburcu edildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr