20.10.2024-22:33 (Son Güncelleme:20.10.2024-22:33)

Samsunspor, Fenerbahçe ile Beraberlik İle Ayrıldı

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe maçını değerlendirdi ve takımının performansından memnun kaldığını dile getirdi.

Samsunspor-Fenerbahçe Maçının Ardından

Tredyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrasında Samsunspor'un Teknik Direktörü Thomas Reis, karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe İle Mücadele Zorlayıcıydı

Reis, Fenerbahçe'nin çok zorlu ve kaliteli bir takım olduğunu belirterek, "Böyle bir takıma 2 defa geriden gelmek kolay olmadı," ifadesini kullandı. Ayrıca, takımının maçtaki performansını övdü.

İlk Yarıda Sakin Kalamadık

İlk yarıda sakin kalmayı başaramadıklarını vurgulayan Reis, "İkinci yarıda çok daha iyi performans gösterdik. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız 1 puan da iyidir," şeklinde konuştu.

Hatalı Goller ve İletişim Problemleri

Bazen basit goller yediklerine dikkate çeken Reis, "Göztepe’ye karşı da hatalı gol yemiştik, Fenerbahçe maçında da benzer bir durum yaşadık. İletişimimizin iyi olması lazım. Basit goller yememeliyiz. İlk golü, Fenerbahçe’nin bulduğu bir pozisyon değil, bizim hatamızdan yedik," sözlerini ekledi.

Oyuncuların Mücadelesi Önemli

Takımının son dakikaya kadar mücadele etmesinin önemli olduğunu belirten Reis, "90 dakika boyunca vazgeçmemeleri, inançlarını kaybetmemeleri gerektiğini takımımla konuşuyorum. Umarım bundan sonraki maçlarda ilk golü atan biz oluruz. Golü yesek bile geri gelmesini bilen bir takımız; buna ulaşabildiğimiz için mutluyum," dedi.

İyi Bir Rol Model: Mourinho

Reis, José Mourinho'yu iyi bir teknik direktör olarak değerlendirdi ve "Ligin geri kalan kısmında ona iyi şanslar diliyorum. Üçüncü golü atmış olsalar belki maç orada bitecekti. Bugün de kendisiyle ilk defa görüşme fırsatım oldu," şeklinde konuştu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr