21.10.2024-11:16 (Son Güncelleme:21.10.2024-11:16)

Sakarya'daki Kauçuk Fabrikası Yangını Kontrol Altına Alındı

Sakarya'da çıkan yangında kauçuk fabrikası ile 5 iş yeri zarar gördü. Yangın 4 saatte kontrol altına alındı.

Sakarya'da Yangın Felaketi

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, Beşköprü Mahallesi'nde bulunan bir kauçuk fabrikasında çıkan yangın, çevredeki 5 iş yerini de etkileyerek büyük bir felakete yol açtı.

Yangın Detayları

Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresine yayıldı. Olay yerine yapılan ihbar neticesinde 28 itfaiye aracı, 60 itfaiye personeli ve iş makineleri hızla sevk edildi.

İtfaiye Ekiplerinin Çabası

İtfaiye ekipleri, yangının diğer iş yerlerine daha fazla sıçramasını önleyerek, yaklaşık 4 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda alevleri kontrol altına aldı. Yangın söndürme çalışmalarında TOMA ve belediye araçları da aktif rol aldı.

Ulaşımda Aksamalar

Yangında, kauçuk fabrikası ile birlikte 5 iş yeri kullanılamaz hale geldi. D-100 kara yolunun Ankara istikametinde ulaşım, yangın sonrası soğutma çalışmalarının devam etmesi sebebiyle tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

İlgili Yetkililerin İncelemeleri

Olay yerini ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, incelemelerde bulunarak, durumu yakından takip ettiklerini vurguladılar.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde kauçuk fabrikasında çıkan ve 5 iş yerine sıçrayan yangın söndürüldü.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr