25.10.2024-15:33 (Son Güncelleme:25.10.2024-15:33)

Sakarya'da Ortadoğu Siyaset ve Toplum Kongresi Devam Ediyor

Kongre, Sakarya Üniversitesi ve uluslararası enstitülerin işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Sakarya'da Önemli Bir Kongre Başladı

Sakarya Üniversitesi Ortadoğu Enstitüsü, Granada Üniversitesi Barış ve Çatışma Enstitüsü ve Avrupa Arap İleri Araştırmalar Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen "Ortadoğu'da Siyaset ve Toplum Kongresi", katılımcılara çeşitli konularda etkili tartışma ve fikir alışverişi imkanı sunuyor.

Kongrede Ele Alınan Temalar

Kongrede Ortadoğu'daki sosyo-politik dinamikler, barış süreçleri ve toplumun rolü gibi konular derinlemesine irdeleniyor. Uzmanlar, bölgedeki güncel gelişmeler hakkında katılımcılara bilgiler aktarırken, bu konularda yeni bakış açıları geliştirilmesi hedefleniyor.

Şimdiye kadar, katılımcılar arasında yoğun bir ilgi ve etkileşim gözlemleniyor.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Ortadoğu Enstitüsü, Granada Üniversitesi Barış ve Çatışma Enstitüsü (IPAZ) ve Avrupa Arap İleri Araştırmalar Enstitüsü (FUNDEA) işbirliğinde, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde "İsrail-Filistin Çatışması" ana temasıyla bu yıl 7'ncisi düzenlenen "Ortadoğu'da Siyaset ve Toplum Kongresi"nde "Soykırım ve Vicdan" başlıklı oturum yapıldı. Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, oturuma katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr