14.10.2024-17:13 (Son Güncelleme:14.10.2024-17:13)

Sakarya'da Emniyet ve Jandarmaya Yeni Araç Tahsisi

Sakarya'da emniyet ve jandarma teşkilatlarına 93 yeni araç teslim edildi.

Sakarya'da Güvenlik Güçlerine Yeni Araçlar Tahsis Edildi

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına tahsis edilen 93 yeni araç hizmete girmeye başladı. Araçların teslimat töreni, Sakarya Valisi Rahmi Doğan tarafından Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Vali Doğan'ın Açıklamaları

Vali Doğan, törende yaptığı konuşmada, bu araçların güvenlik hizmetlerinde kullanılacağını belirtti. Araçların 62'sinin emniyet, 31'inin ise jandarma teşkilatına tahsis edildiğini ifade eden Doğan, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya, bu araçları sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ederiz." dedi.

Araçların Coğrafyadaki Önemi

Doğan, bu coğrafyanın zorluklarına değinerek, bu toprakları gelecekteki nesillere sağlıklı bir şekilde teslim etmek için çalıştıklarını vurguladı.

Milletvekili İnci ve Başkan Alemdar'dan Vurgular

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya'nın önemine dikkat çekerek, "Bu araçlar şehrimizin güvenliğini artıracak." dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise, "Huzurlu bir toplum için devletin gücü esastır." açıklamasında bulundu.

Jandarma Komutanı Karaca'nın Mesajı

İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Karaca, suçla mücadelenin etkinliği için güçlü araç ve eğitimli ekiplerin önemini vurgulayarak, "Daha caydırıcı olacağız." dedi.

Törenin Sonlandırılması

Tören, yapılan duaların ardından araçların görev yerlerine uğurlanmasıyla sona erdi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına tahsis edilen 93 yeni araç hizmete girdi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr