24.10.2024-11:54 (Son Güncelleme:24.10.2024-11:54)

SAHA EXPO'da Türkiye'ye Destek Mesajı

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından SAHA EXPO'da Türk bayrakları ile birlik mesajı verildi.

SAHA EXPO'da Birlik ve Beraberlik Vurgusu

TÜRK Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ)'ya yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı alanında Türk bayraklarıyla süslemeler yapıldı.

Yabancı Firmalardan Destek

Fuarı ziyaret eden yabancı firma temsilcileri de stantlarında Türk bayrağı görsellerini kullanarak Türkiye’ye desteklerini bir kez daha vurguladı.

Etkinliğin Organizatörleri

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayesinde organize edilen bu etkinlik, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın destekleri ile gerçekleştirilmektedir.

SAHA EXPO, Türk savunma ve havacılık sanayisinin uluslararası arenada daha görünür hale gelmesini sağlamakta ve özellikle son gelişmeler ile birlikte birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirmeyi hedeflemektedir.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının ardından SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda led ekranlara Türk bayrağı yansıtılarak birlik ve beraberlik mesajı verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr