22.10.2024-15:03 (Son Güncelleme:22.10.2024-15:03)

SAHA EXPO'da İhracat Rekoru

SAHA EXPO etkinliğinde Türk savunma sektöründe önemli ihracat anlaşmaları imzalandı.

SAHA İstanbul Başkanı Haluk Bayraktar'ın Açıklamaları

SAHA İstanbul Başkanı Haluk Bayraktar, SAHA EXPO'nun açılışında etkileyici değerlendirmelerde bulundu.

İhracat Başarısı

Bayraktar, geçtiğimiz yıl Türk savunma ve havacılık sektörünün ihracatının 5,5 milyar dolar seviyesinde olduğunu belirtti. Ayrıca, bu yılki fuarda da 1 yıllık ihracatlarına yakın seviyede anlaşmalar yaptıklarını ifade ederek, "Bu, böyle bir etkinlik için gerçek bir rekordur." dedi.

Destekleyen Kurumlar

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul'un, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) destekleriyle düzenlendiği vurgulandı.

Anadolu Ajansı’nın da destek verdiği bu önemli etkinlik, Türk sanayisinin uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) destekleriyle, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığında, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı başladı. Programa katılan SAHA İstanbul Başkanı ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, konuşma yaptı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr