02.01.2024-17:12 (Son Güncelleme:02.01.2024-18:04)

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru ne zaman başlayacak, şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı

Sağlık Bakanlığı’nın bünyesinde görev almak üzere 27 bin sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Alıma başvuru yapmak isteyen vatandaşlar tarih ve şartlar hakkında araştırmalara başladı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru ne zaman başlayacak, şartları neler? Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı ve diğer detaylar…

Sağlık Bakanlığı’nda çalışmak isteyenler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Bakanlığın 27 bin personel alımı yapacağına dair karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yürürlüğe girdi. Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanını gören vatandaşlar, başvuru tarihi ve şartları ile branş dağılımı konusunda bilgi edinmek üzere arama motorlarına yöneldi. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? 2024 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru Ne Zaman başlayacak, şartları neler?

2024 Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı başvuru ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı’nın gerçekleştireceği 27 bin sözleşmeli personel alımı başvurularının ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Başvuru işlemleri hakkındaki detaylar ilanla ilgili kılavuzun yayımlanmasıyla belli olacak.


Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Açıklanan branşlar için ayrı ayrı belirlenecek başvuru şartları da henüz belli olmadı. Detaylarla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yakında açıklama yapması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı 2024

Diyetisyen (1)

Ebe (9)

Hemşire (2)

Sağlık Memuru (25)

Sağlık Teknikeri (1)

Tabip (3.498)

Uzman Tabip (23.464)

mihrabkurt@haber365.com.tr