22.10.2024-18:46 (Son Güncelleme:22.10.2024-18:46)

Roketsan'dan SAHA EXPO'da Yenilikçi Ürün Tanıtımları

Roketsan, SAHA EXPO'da PUSU, L-OMTAS ve LG-155 ürünlerini sergiledi.

Roketsan, SAHA EXPO'da Üç Yeni Ürün Tanıttı

Roketsan, bu yıl SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda maliyet etkin yeni ürünleri olan PUSU, L-OMTAS ve LG-155'i tanıttı. Fuar, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) destekleriyle gerçekleştirildi.

Murat İkinci’den Açıklamalar

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, PUSU hakkında şu ifadeleri kullandı: "Asimetrik savaş ortamında, özellikle hareketli alandaki kuvvetlerimiz için güdümlü mühimmat fırlatan bir sistem. Bu ürünümüz, sahadaki değişen koşullara hızlı bir şekilde uyum sağlama kabiliyetine sahiptir."

Roketsan'ın tanıttığı bu yeni nesil ürünler, Türk savunma sanayindeki yenilikçi yaklaşımın bir parçasını oluşturuyor ve uluslararası arenada ülkenin savunma kabiliyetlerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı, Türkiye ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) destekleriyle, Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortaklığında İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) düzenleniyor. Roketsan, SAHA EXPO'da bu yıl maliyet etkin yeni ürünleri olan PUSU, L-OMTAS ve LG-155'i tanıttı. Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci (sağ 2) gazetecilere açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr