16.10.2024-16:18 (Son Güncelleme:16.10.2024-16:18)

Rize'deki Emniyet Müdürlüğü 51 Yeni Araçla Güçlendi

Rize Emniyet Müdürlüğü, 51 yeni aracın hizmete alımı ile birlikte güvenliği artırmayı hedefliyor.

Rize Emniyet Müdürlüğüne 51 Araç Takviyesi

Rize Emniyet Müdürlüğü, hizmet sunumunu iyileştirmek amacıyla 51 yeni aracı envanterine kattı. Araçların resmi teslim töreni, Çay Çarşısı Sahil Otoparkında gerçekleştirildi.

Vali Baydaş'tan Açıklamalar

Birçok yetkilinin katıldığı törende konuşan Vali İhsan Selim Baydaş, "Yeni araçlarla Emniyet Teşkilatımızın daha güçlü ve hızlı hareket edeceğini" belirtti. Ayrıca, yaşlandırılmış araçların elden çıkarılacağını vurguladı. Baydaş, “Envantere giren bu araçlarla hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Herhangi bir gecikmeye sebebiyet vermeden yürüteceğiz. Bu araçlar hayırseverlerimizin katkılarıyla elde edildi.” dedi.

Emniyet Müdürü Türesin’in Vurguları

İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, teslim alınan 51 aracın 109 araçlık büyük bir teslimatın ilk kısmı olduğunu belirtti. Güvenlik hizmetlerinin kalitesinin arttırılacağına ve polisin görünürlüğünün artacağına değindi. Türesin, "Emniyet hizmetlerimizi 7/24 sürdüreceğiz. Asayişten uyuşturucuyla mücadeleye kadar pek çok alanda kararlılıkla çalışacağız." dedi.

Yeni Araçlarla Gelecek Vizyonu

Türesin, Rize’ye kazandırılan yeni araçların gücü ile emniyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulacağını belirtti. Rize'nin huzur şehri olma özelliğinin pekiştirileceğini ifade eden Türesin, "Türkiye Yüzyılı'na, huzurun yüzyılı olarak katkı sunmayı hedefliyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Kesime Katılan İsimler

Törene, Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Öksüz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Adalet Komisyonu Başkanı Yasin Temel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve çeşitli siyasi parti ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. Törende yeni araçlarla konvoy oluşturuldu.

Rize Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 51 araç, Çay Çarşısı Sahil Otopark'ta düzenlenen törenle hizmete alındı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr