10.10.2024-10:32 (Son Güncelleme:10.10.2024-10:32)

Rize Belediyesinden Temizlik Görevlisine Duygusal Doğum Günü Sürprizi

Rize Belediyesi, temizlik işçisi İsmail Yılmaz'a doğum günü sürprizi düzenleyerek unutulmaz anlar yaşattı.

Rize Belediyesi’nden Unutulmaz Bir Doğum Günü Kutlaması

Rize Belediyesi, temizlik personeli İsmail Yılmaz için özel bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. Yılmaz, 15 yıldır görev yaptığı Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde, 52. yaş gününde sürpriz bir kutlama ile karşılaştı.

Aile ve Meslektaşlardan Destek

İsmail Yılmaz, Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda çalışırken eşi Hatice ve kızı Aydanur'un sesini duydu. Kızı, video aracılığıyla ona şu duygusal mesajı iletti: "Merhaba babacığım. Senin doğum günün. İyi ki doğdun, seni seviyoruz!" Bu özel kutlama, Yılmaz’ın ailesinin yanı sıra Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ferdi Beyaztaş ve arkadaşlarının da katılımıyla duygu dolu anlara sahne oldu.

İsmail Yılmaz’ın Duygusal Tepkisi

Gazetecilere konuşan Yılmaz, böyle bir sürpriz beklemediğini belirtti ve "52 yaşımda böyle bir duyguyu hiç yaşamadım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum""Kızımı ekranda görünce şok oldum"

Aydanur Yılmaz’dan Babalar İçin Özel Mesaj

Aydanur Yılmaz, her babanın bu tür kutlamalara değer gördüğünü dile getirerek, "Babalarımız bizim en kıymetlilerimiz. Onlar bizleri bu yaşa getirmek için çok çalışıyorlar""Çok çalışarak bize helal ekmek kazandırıyor"

Rize Belediyesince temizlik personeli İsmail Yılmaz için doğum gününde sürpriz kutlama yapıldı. Yılmaz, gazetecilere konuya ilişkin açıklamada bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr