15.06.2020-10:41 (Son Güncelleme:15.06.2020-10:09)

Rıdvan Dilmen İsyan Etti: ‘Gitti Muslera’nın Ayağı!’

Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması hakkında konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Muslera'nın ayağının kırıldığı pozisyon hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın Çaykur Rizespor’a konuk olduğu maçın henüz 16. dakikasında Fernando Muslera sakatlanarak oyundan çıkarken Yüzde Yüz Futbol’da karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sosyal medyada da gündeme oturan çarpıcı bir noktaya değindi.

Muslera’nın sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiği aktarılırken pozisyonun ofsayt olduğu öğrenildi. Fakat yeni kurallara göre yardımcı hakemlerin pozisyon bitene dek bayrak kaldıramıyor olmasına ve kuralın bu haline eleştiriler yağarken Rıdvan Dilmen de olay ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dilmen, “Bir buçuk yıldır bas bas bağırıyorum. Atak mı? Gol mü? Sporcu sağlığı mı? Kaldıracaksın bayrağı! Geliyorum diyor zaten. IFAB’a bildirelim diyorum bir buçuk yıldır. Gitti Muslera’nın ayağı!” şeklinde konuştu.

‘VAR OLMASA YARDIMCI KALDIRIRDI!’

Tecrübeli yorumcu “Net görmediysen oynat diyorlar, neden? Atak olsun istiyorlar. VAR’sız sistem olsaydı, yardımcı kaldırırdı. Bu pozisyon, IFAB’a falan gönderilmeli. Bu kuralın değişmesi lazım. Kafası karışıksa hemen kaldıracaksın. Oldu gol, döndün ofsayt verdim ama ayak gitti” diye belirtti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr