11.05.2024-16:54 (Son Güncelleme:11.05.2024-16:54)

Rey Manaj Sivasspor’dan ayrılacak mı? Sivasspor’un futbolcusu Rey Manaj hangi takıma gidecek?

Sivasspor’da gösterdiği performansla Süper Lig devlerinin dikkatini çeken ve Avrupa’nın bazı kulüplerinin radarına giren Rey Manaj’ın sezon sonunda yüksek bir bedelle Sivasspor’a veda etmesi bekleniyor. Peki Rey Manaj Sivasspor’dan ayrılacak mı? Sivasspor’un futbolcusu Rey Manaj hangi takıma gidecek? İşte konu hakkında merak edilenler…

Sezon başında İngiliz ekibi Watford’dan Sivasspor’a transfer olan Arnavut futbolcu Rey Manaj, bu sezon Mauro Icardi ve Edin Dzeko’nun ardından gol krallığı listesinde 3. sırada yer alıyor. Bu sezon Sivasspor ile kariyer sezonunu geçiren 27 yaşındaki santrafora sezon sonunda birçok önemli takımın teklif getirmesi bekleniyor. Peki Rey Manaj Sivasspor’dan ayrılacak mı? Sivasspor’un futbolcusu Rey Manaj hangi takıma gidecek?

Rey Manaj Sivasspor’dan ayrılacak mı?

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, Rey Manaj için 2-3 takımdan teklif geldiğini ve yönetimin de bu teklifleri değerlendirmeye aldığını ifade etti. Süper Lig’in devleri başta olmak üzere birçok Avrupa takımının sezon bitimiyle beraber Arnavut golcünün transferi için girişimlere başlayacak gibi görünüyor.


Sivasspor’un futbolcusu Rey Manaj hangi takıma gidecek?

TRT Spor'un aktardığı habere göre, Sivasspor, 27 yaşındaki golcü oyuncusu için İngiltere Premier Lig, Fransa Ligue 1, İtalya Serie A ve Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından teklifler aldı. Ancak haber detayında, Türkiye'den herhangi bir takımın Rey Manaj için Sivasspor'un kapısını çalmadığı ifade edildi. Ayrıca, Sivasspor'un Rey Manaj için 15 milyon euro bonservis bedeli belirlediği ve bu rakamın altına inmeyi düşünmediği vurgulandı.

Bu sezon 22 gol attı

Sivasspor ile 33 resmi maça çıkan Rey Manay bu maçlarda 22 gol atarken 2 de asist yapmayı bildi.

muratcankilic@haber365.com.tr