12.06.2022-21:14 (Son Güncelleme:12.06.2022-21:14)

Reshad Strik kimdir, kaç yaşında? Reshad Strik Türkçe biliyor mu?

Yakın zamanda Türiye'de yaşamaya başlayan Reshad Strik hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki Reshad Strik kimdir? Reshad Strik nereli? Tüm detaylar haberimizde.

41 yaşında olan ve hem oyuncu hem sunucu olarak hayatına devam eden Reshad Strik hakkında insanlar merak ettiklerini araştırmaya devam ediyor. Peki Reshad Strik kimdir? Reshad Strik nereli? Reshad Strik ne zamandır Türkiye'de yaşıyor? Reshad Strik ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Reshad Strik kimdir

Reshad Strik 22 Haziran 1981 senesinde Canberra Avustralya'da dünyaya gözlerini açmıştır. Boşnak kökenli Reshad Strik aktör olarak hayatına devam etmektedir. Avustralya Central Coast bölgesinde büyümüştür. Genç yaşlarında sörf ve boks ile ilgilendiği bilinmektedir. Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde yer almıştır. Ulusal bir reklam filminde yer almıştır. Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nden mezun olduktan sonra Blue Heelers isimli televizyon şovuna katılarak daha çok tanınmıştır. Televizyon şovu sonrası Headland isimli dizi yönetmenleri tarafından fark edilen Reshad Strik'e bir rol teklif edilmiştir ve bu rol sonrası Amerika Los Angeles'ta iş kapıları açılmıştır. Tepenin Gözleri 2 filminde Mivkey isimli Amerikan askeri rolünü oynamıştır. Daha sonra ise Jessica Simpson'ın çıkardığı A Public Affair isimli klibinde de yer almıştır. Aynı zamanda Hong Konglu olan yönetmen Fruit Chan'ın çıkardığı gerilim filmi Don't Look Up adlı filmde ilk başrolünü canlandırmıştır. 


2010 senesinde Saraybosna'da dünya evine girmiştir. Saraybosna'da atalarının ana dilini öğrenebilmek, müzik video ve reklamları üretebilmek ve yönetmenlik yapabilmek için çalışmalar yapmıştır. Reshad'ın iki uzun metrajlı filmi ve reklam filmleri bulunmaktadır. Reshad Strik 2013 senesinde Türkiye'ye taşınmıştır. Taşındıktan sonra bir sene Türkçe öğrenmek için dersler almış ve ilk Türk yapımı Filinta dizisinde yer almıştır. 2015 senesinde ise Diriliş Ertuğrul isimli çok sevilen dizide Ömer karakterine hayat vermiştir. Reshad Strik'in iki çocuğu vardır. Ailesiyle beraber İstanbul'da hayatlarına devam etmektedir. 

gizemeroğlu@haber35.com.tr