12.04.2022-23:25 (Son Güncelleme:13.04.2022-09:48)

Real Madrid Chelsea maç özeti ve golleri izle Exxen Real Chelsea youtube geniş özeti ve maçın golleri

Devler Ligi’nin erken finalinde rövanş heyecanı bugün yaşanacak. Real Madrid ile Chelsea’yi karşı karşıya getirecek olan bu mücadelenin özetini izlemek isteyenler arama motorlarına Real Madrid Chelsea maç özeti ve golleri izle Exxen, Real Chelsea youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini sürekli yazıyor. İşte maç özeti hakkında bilinmesi gerekenler...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu kupayı en çok kazanan takım olan Real Madrid ile bu kupanın son şampiyonu Chelsea, Salı akşamı Madrid’de karşı karşıya gelecek. Stamford Bridge’de oynanan ilk maçta Chelsea’yi adeta sahadan silerek 3-1 kazanan Real Madrid, rövanş karşılaşmasında Chelsea'nin skoru bir anda 2-0'a getirmesiyle taraftaları önünde büyük bir şok yaşadı. Normal süresi ilk maçt olduğu gibi 3-1 sona eren karşılaşmada Real Madird sahadan mağlup ayrılan taraf olunca karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatma dakikalarında Real Madrid'de sahneye çıkan isim Karim Benzema olurken skoru 3-2'ye getirmeyi başardı ev sahibi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Real Madrid Chelsea maçı hangi kanalda, ne zaman oynandı?

Devler Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid kendi sahasında Salı akşamında Chelsea'yi ağırladı. Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak olan bu karşılaşma TSİ 22.00’de başladı. Karşılaşmada Syzmon Marciniak hakem olarak görev aldı.


Real Madrid - Chelsea 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy, Kroos, Casemiro, Modric, Asensio, Vinicius, Benzema

Chelsea: Mendy, Christensen, Silva, Rudiger, James, Kovacic, Kante, Alonso, Ziyech, Mount, Havertz

Real Madrid Chelsea eşleşmesinin galip ayrılan Real Madrid, Benfica Liverpool eşleşmesinin galibiyle yarı finalde karşılaşacak. Real Madrid Chelsea maçının özet görüntülerini Exxen’in Youtube kanalı üzerinden ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr