08.10.2020-15:10 (Son Güncelleme:09.10.2020-12:12)

Putin'in Gizlediği Sevgilisi Alina Kabayeva İkiz Bebek Doğurdu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kamuoyu önüne çıkmayan eski jimnastikçi sevgilisi Alina Kabayeva'nın ikiz bebek doğurduğu öne sürüldü. Peki, Alina Kabayeva nerede?

Özel hayatını gizli tutmasıyla bilinen Rusya lider Vladimir Putin'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Putin'in kamuoyu önüne çıkmayan sevgilisi Alina Kabayeva'nın Nisan ayında ikiz bebek doğurduğu öne sürüldü.

The Sun gazetesinin haberine göre, 2008'den beri Putin'le ilişkisi olduğu iddia edilen, 2018'den bu yana da ortalarda görünmeyen 37 yaşındaki Kabayeva, geçtiğimiz yıl Nisan ayında Moskova'da bulunan bir klinikte ikiz erkek bebek doğurdu. Eski jimnastik sporcusunun 2015'te ilk çocuğunu dünyaya getirdiği ve babasının Putin olduğu iddia edilmiş ancak bu bilgi kısa süre içinde yalanlanmıştı.

"İKİ KIZINI SAHTE KİMLİKLE YILLARCA SAKLADI"

İsim vermeden The Sun'a konuşan kaynak, Putin'in özel hayatına çok dikkat ettiğini vurgulayarak "İki yetişkin kızını sahte kimliklerle yıllarca sakladı. Halen daha onlardan bahsederken isimlerini kullanmıyor. Eğer Alina çocuklarını doğurduysa gözlerden uzak olmasıyla ilgili en büyük ipucu budur. Putin ailesinin güvenliğine takıntılı" ifadelerini kullandı.

PUTİN'İN PARTİSİNDEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLMİŞTİ

Kabayeva'nın ritmik jimnastik kariyerinde iki olimpiyat altın madalyası, dünya şampiyonalarında 14, Avrupa şampiyonalarında ise 25 madalyası bulunuyor. Sporu bırakmasının ardından siyasete atılan Kabayeva, Putin'in partisinden milletvekili seçilmişti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr