23.10.2024-16:22 (Son Güncelleme:23.10.2024-16:22)

PTT'nin 184. Kuruluş Yılı Coşkuyla Kutlandı

Sakarya ve çevre illerde PTT'nin 184. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Müşterilere özel hediyeler verildi.

PTT'nin 184. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Karabük'te, PTT'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Her şehirde 184. müşteri özel hediyelerle ödüllendirildi.

Sakarya Etkinlikleri

Adapazarı PTT Şubesi'nde, 184'üncü müşteri olarak belirlenen İlker Emanet'e, Sakarya PTT Başmüdürü Avni Oruçlu tarafından özel bir pul koleksiyonu hediye edildi. Oruçlu, 184 yıldır yürütülen faaliyetlerin artarak devam edeceğini vurgulayarak, çalışanlarına teşekkür etti.

Kocaeli'de Kutlama

Kocaeli'deki etkinlikte, Nakliye Yoldaş tarafından 184'üncü müşteri olan Havva Nihal Ökte'ye pul albümü ve hediyeler verildi. Ökte, sürpriz karşısında mutlu olduğunu belirtti.

Bolu'da Mutlu Anlar

Bolu PTT Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu, 184'üncü müşteri Melike Koyunoğlu Çelik'e pullar ile hediyeler takdim etti. Çelik, PTT'nin hizmetlerinden memnun olduğunu ifade etti.

Karabük'te Duygular Paylaşıldı

Ahmet Karagöz liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Karagöz, 184. müşteri Emre Altunkaya'ya özel bir pul albümü sundu ve PTT'nin köklü geçmişine vurgu yaptı.

Düzce'de Sıcak Karşılama

Düzce PTT Şubesinde ise, 184'üncü müşteri Ferhat Yılmaz'a özel bir pul albümü verildi. Düzce PTT Başmüdürü Serkan Özçelik, PTT'nin geniş hizmet yelpazesinin önemine değindi.

Sakarya, Kocaeli, Bolu, Düzce ve Karabük'te, PTT'nin 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Bolu'da PTT'nin hizmetlerinden yararlanan 184'üncü müşteriye, Bolu PTT Başmüdürü Hanifi Çobanoğlu tarafından pul koleksiyonu ve çeşitli hediyeler verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr