16.09.2024-12:07 (Son Güncelleme:16.09.2024-12:07)

Polatların 10 Günlük Suskunluğu Sona Erdi: İlk Paylaşım Geldi!

Dilan Polat ve Engin Polat sessizliklerini bozdu. Tahliye olduktan 10 gün sonra çift, sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları bir fotoğraf paylaştı.

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, uzun bir aradan sonra ilk kez birlikte paylaşım geldi.

6 Eylül günü eşi Engin Polat'ın tahliye haberini alan ve cezaevinde karşılamaya giden Dilan Polat, arabada ''Enerji'' şarkısı eşliğinde çekmiş olduğu videoları paylaşmıştı. Paylaşımların ardından sosyal medyada oldukça fazla eleştiriye maruz kalan Dilan Polat, 'Görgüsüz paylaşımlar yapmaya devam edecek misiniz?' sorusuna, "Karardan sonra çok mutlu oldum ve o kendimi tutamadım. Kendime hakim olamadığım için de paylaşmak istedim. Aslında uzun süre paylaşım yapmayacaktım ama eşimin tahliye haberinden sonra paylaşmak istedim. Sevenlerimize çok teşekkür ederim. Öyle bir şey asla olmayacak. Sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağım. Çok şubem var, hepsi ayakta durdu ama sosyal medyayı asla eskisi gibi kullanmayacağım" cevabını vermişti.


Polatlardan Kalpli Paylaşım

Engin Polat'ın tahliye olmasının ardından yaşadığı mutluluğu sosyal medyada paylaşan Dilan Polat, 10 gün aradan sonra sessizliğini bozdu. Eşi tarafından sosyal medyada paylaşım yapmaması yönünde eleştiri alan Dilan Polat'ın sabrı 10 gün sürebildi. Polat, Instagram hesabından Engin Polat'la kalp işareti yaptığı bir fotoğrafı, ''Göğe Bak Benimle'' şarkısı eşliğinde yayınladı.


Ne Olmuştu?

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından haklarında dava açılan Polat ailesinin de bulunduğu 4'ü tutuklu 28 sanık, 4 Eylül günü hakim karşısına çıktı.

Davanın 3. duruşmasının görüldüğü 6 Eylül tarihinde, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ahmet Gün, tutuksuz sanık Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Can Doğu ve diğer tutuksuz sanıklar katıldı. Tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ise SEGBIS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katıldı. Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine karar verdi. Mal varlığı üzerinde bulunan tedbirlerin kaldırılması talebinin reddine karar verdi.

damlaeroglu@haber365.com.tr