Kurabiyeleri en az 1 saat buzlukta bırakıp sonra da tüketebilirsiniz. Birkaç gün içinde yiyecekseniz buzdolabında muhafaza ediniz. Badem kreması koymak istemiyorsanız yer fıstığı ezmesi veya pekmez de kullanabilirsiniz
Nasıl Yapılır?
İçinde şeker olmayan ama tatlı isteğinizi bastıran bir lezzete kimse hayır diyemez. İşte bu harika lezzetin hazırlanış aşamaları be malzemeleri.
PİŞMEYEN ŞEKERSİZ KURABİYE
Malzemeler
Püf Noktası
Kurabiyeleri en az 1 saat buzlukta bırakıp sonra da tüketebilirsiniz. Birkaç gün içinde yiyecekseniz buzdolabında muhafaza ediniz. Badem kreması koymak istemiyorsanız yer fıstığı ezmesi veya pekmez de kullanabilirsiniz
Nasıl Yapılır?
Öncelikle çiğ bademleri rondodan güzelce geçirin.
Üstüne çekirdeklerini ayıkladığınız hurmaları, kakaoyu, Hindistan cevizi yağını ve badem kremasını katıp toplanan bir hamur olana dek tekrar rondodan geçirin.
Hazırlanan hamurdan ceviz iriliğinde toplar hazırlayın.
Hazırladığınız pişmeyen kurabiyelerinizi 1 gece buzlukta bekleyin ve afiyetle yiyin.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.