30.03.2021-21:03 (Son Güncelleme:11.09.2024-20:10)

Pilavı Tekrar Isıtıp Yemenin Zararları!

Pilavı yeniden ısıtıp yemek bünyenize büyük zararlar veriyor.

Kuzey Karolina Üniversitesi'nden Gıda Güvenliği Uzmanı Benjamin Champan pirinç pilavı için yaptığı araştırmalar sonucu ortaya şaşırtan sonuçlar çıktı. Gerçekleştirilen açıklama sonucuna göre pilavı yeniden ısıtmanın pilava büyük yan etkisi bulunuyor. Pilavı pişirirken pişirme süresinde 'bacillus cereus' mikrobu ölmemiş olabiliyor. İşte bazı besin türlerinde veya toprakta bulunan bu bakteri ve bazı türleri yiyecek kaynaklı hastalıklara hatta gıda zehirlenmesine ve zamanında müdahale edilmezse ölüme bile sebep olabilir.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
SIRADAKİ VİDEOLAR

Şalgamın Faydaları Nelerdir?

Evde Donadurma Nasıl Yapılır?

Halsizliğe Ne İyi Gelir, Halsizliğe Hang...

Uyurken Yaşadığınız 8 Garip Olay

Kız Kardeşiyle Eşinin İlişki Yaşadığını...

Meyve Kabukları Kanserin Kökünü Kazıyor!

Zerdeçal İle Bembeyaz Dişlere Kavuşun

Bilgisayar Başında Nasıl Oturmalıyız?

Kırmızı Soğanın Faydaları

Sivilcelerden Anında Kurtulma Yöntemleri...

Rahat Uyumanın Püf Noktaları

Adet Görememe Nedenleri

Cilt Bakımında Kullanılan Yiyecekler

Kanser Savaşçısı Fesleğenin Faydaları

Pelin Akil Annelere Seslendi

CZN Burak Havada Soğan Doğradı

Yiyeceklerin Vücudumuza Etkileri

Danilo Zanna Babasıyla Olan Son Anısını...

Gökçe Bahadır'dan Hulahop Paylaşımı

Ünlülerin Estetikle Bambaşka Birine Dönü...

İrem Derici, Kerimcan Durmaz’ın Klibini...

Seda Bakan: Bollywood Dansı Benden Sorul...

Şükran Ovalı’dan Dans Şov

Mucizevi Faydaları Olan Yenilebilir Çiçe...

Burun Tıkanıklığını Yok Eden İcat!

Gürgen Öz, Kısıtlamalarla İlgili Paylaşı...

Hadise ile Murat Boz Birbirlerine Destek...

Bengü ile Kızı Zeynep’in Ev Halleri

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz’a Deste...

Necip Memili, Müslüm Gürses’i Andı