17.04.2022-22:25 (Son Güncelleme:17.04.2022-22:25)

Phb coin nedir? Phoenix Global coin projesi ve yol haritası

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz coin kripto para çeşitli iş ortaklıkları kurarak ününü kazınmaya hızla devam ediyor.Peki Phonix Global (PHB) nedir? ne işe yarar? Coin nedir ? Coin güvenilirmi ? İşte tüm detaylarıyla karşınızda...

Phonix Global (PHB coin nedir?

Phonix Global (PHB) coin, Phonix Global platformuna ait bir BEP-2 tokeni adında işlerini sürdürmektedir.Phonix de yeni kuşak merkezi bulunmayan uygulamaları(DApss) barındıran yeni veri blok zinciri diyebiliriz. APEX Network ve Red pulse'un 2020 yılında ortaklık kurması ile Phonix Global ortaya çıkmıştır.NEO ağı üzerinden çalışmaktaktadır ve daha önce RPX tokeninin yerine gelen Phonix Global (PHB) coin Bizans Hata toleransı (dBFT) sisetmi ile kullanılıp çalışmaktadır. Bu sistem,düğümlerden bir kaç'ı yanlış bir işlem yapabilsede de kendi misyonunu tamamlamaktadır.

Phb coin ne işe yarıyor?

Phonix global (PHB) karışık finansal ilişkiler ve bilgi kirliliğinin oldukça çok bulunmakta olan çin piyasasında, Doğru bilgiyi elde etmesi için ortaya çıkarılmıştır. Bu konu da uzmnan ve araştırmacılar, yatırım amacıyla güddükleri düşünce ve görüşlerini Red Pulse'un sisteine yüklüyor. Yani Phonix global (PHB) coin Çin finans piyasasında sağlıklı kararlar verilmesine yardımcı olmak için yapılan bir araştırma platformu dur diyebiliriz.


Phb coin nasıl alınıyor?

Phonix Global (PHB) Coin Binance hesabı olanlar rahatlıkla Binance borsasından alabilirler. PHB/TUSD işlemi bulunduğu için BTC veya TUDS almanız gerekiyor. Phonix Global (PHB) coin nasıl alınıyor biraz da bundan bahsedelim. Biance anasayfası' ndan sol üst köşe kısmındaki piyasalar seçeneğine tıklıyoruz.Daha sonra Spot Piyasalar içerğine tılayıp arama motoruna PHB yazıyoruz ve işlem çifterinden birini seçiyoruz. Alım satım sayfasındaki PHB Al' a tıklayarak istediğimiz miktarı girdikten sonra aldığınız PHB coinleri Spot Cüzdan kısmından görebilirsiniz.

Phonix global (PHB) coin nekadar güvenilir?

Phonix Global (PHB) Binance,Neo Kenetic, GBIC ve Genesis gibi büyük şirketlerle ortaklığı bulunmaktadır. Bu açıdan platformlarına ve iş ortaklıklarına göz gezdirdiğimiz zaman Phonix Global (PHB) Coin güvenirliğini bizlere sağlamış durumda.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr