16.03.2022-21:24 (Son Güncelleme:16.03.2022-21:25)

Pelin’in Mutfağı Sunucusu Pelin Karahan kimdir, kaç yaşında? Pelin Karahan hayatı ve rol aldığı yapımlar

Sevilen kanal Star TV'de yepyeni gündüz kuşağı izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 'Pelin'in Mutfağı' adlı programda ünlü şeflerin yemek yaptığı ünlü konukların yer alacağı program Ramazan ayı boyunca siz değerli izleyicilerle birlikte olacak. Pelin'in Mutfağı programın sunucusu kimdir? Pelin Karahan kimdir? Pelin Karahan'ın hayatı. Pelin'in Mutfağı hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar.

Star TV'de yeni gündüz kuşağı Pelin'in Mutfağı yakında izleyicilerle buluşacak. Ramazan ayı boyunca yayınlanacak Pelin'in Mutfağı programında ünlü şeflerin yemek hazırlayacağı birbirinden farklı konukların yer alması beklenilmektedir.


Pelin'in Mutfağı sunucusu kimdir?

Star Tv ekranlarında Ramazan ayı boyunca izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan gündüz kuşağı programda birbirinden değerli şefler yemek hazırlayacak, ünlü konukların yer alacağı programın sunucusu önceki zamanlarda Nefis Tarifler programını sunan Pelin Karahan oluyor.

Pelin Karahan kimdir?

6 Ekim 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Daha sonralarında İstanbul'a yerleşerek burada bir ajansa kaydolmuştur. Daha sonra reklam filmlerinde oynamıştır. 2007 yılında unutulmaz dizi 'Kavak Yelleri'nde rol almış ve ilk oyunculuk adımını bu dizide atmıştır.

Pelin Karahan en son 2022 yılında Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol almıştır. Güzel oyuncu ayrıca Nefis Tarifler ve Bir Evde isimli hayvan bakımı programında sunuculuk yapmıştır. Şimdilerde ise yepyeni projesi ile Star Tv ekranlarında Pelin'in Mutfağı programında sunuculuk yapmaya hazırlanıyor.

Pelin Karahan Instagram adresi

Oyunculuk ve sunuculuk yapan Pelin Karahan, sosyal medya hesabını aktif kullanmaktadır. Resmi Instagram hesabında hayatı ile ilgili sık sık paylaşım yapan güzel oyuncu ve sunucunun 919 gönderisi, 4,5 milyon takipçisi vardır. Pelin Karahan'ın resmi Instagram adresi: @pelinkarahan

Pelin Karahan evli mi?

Pelin Karahan, 2011 yılı Ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlenmiştir. Fakat güzel oyuncu 2013 yılı Kasım ayında boşanmıştır. Daha sonra 24 Haziran 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuştur. Mutlu evliliği olan Pelin Karahan'ın Can ve Ali Demir adında 2 erkek çocuğu vardır.

Pelin Karahan'ın giyim tarzı

Pelin Karahan, güzelliği ve fiziği ile dikkatleri üzerine çeken başarılı bir oyuncudur. Tarzı ile büyük ilgi toplayan Pelin Karahan, güzel fiziği ile ne giyse yakışıyor denilecek kadar vardır. Pelin'in Mutfağı programında giydiği etek, pantolon, ceket, gömlek, kaban, ayakkabı, tişört, kazak, elbise, hırka, yelek gibi bütün kıyafetlerini ve taktığı bütün aksesuarlarını marka ve fiyat belirterek haberimizde yer vereceğiz.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr