24.03.2021-15:13 (Son Güncelleme:24.03.2021-15:13)

Patrick van Aanholt Kimdir?

Galatasaray'ın sol bek arayışı devam ederken Crystal Palace'de forma giyen Patrick van Aanholt gündeme geldi. Ryan Babel'in sosyal medya üzerinden çağrı yaptığı Hollandalı isim Patrick van Aanholt kariyeriyle dikkat çekiyor.

Galatasaray'ın oyuncusu Ryan Babel, sosyal medya hesabı üzerinde vatandaşı Crystal Palace'de forma giyen Patrick van Aanholt'a çağrı yaptı.

Sarı-kırmızı ekip yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sezon sonu takımdan ayrılacak isimlerin yerini doldurmayı çalışan Galatasaray yönetimi, Marcelo Saracchi ile yolları ayırmayı düşünürken şimdiden yerine Hollandalı isim Patrick van Aanholt gündeme geldi.

Galatasaray, ligde şampiyonluk yarışına devam ederken bir yanda da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Marcelo Saracchi, sık sık sakatlanarak takımdan ayrı kalması ve bonservis bedelinin yüksek olmasından dolayı yola devam edilmeyecek olan Urugaylı yıldız yerine sarı-kırmızılı kulüp, Crystal Palace'ta forma giyen Patrick van Aanholt'e yöneldi.

Galatasaray sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki tecrübeli oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerdi.

Galatasaray yönetimi, Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt'e, şimdiki takımı Crystal Palace'dan kazandığı ücretin üstende bi maaş teklif etmiş olması oyuncunun bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

2017 yılında Sunderland'tan Crystal Palace'a transfer olan 30 yaşındaki oyuncuya yeni bir konrtat önerdi fakat daha yanıtlamadı.

PATRİCK VAN AANHOLT KİMDİR?

29 Ağustos 1990 yılında Hollanda'da dünyaya geldi. Den Bosch ve PSV altyapılarında kendini geliştirdikten sonra 2007 yılında Chealsea'ya transfer oldu. Gelecek vaad eden yıldız oyuncu Aanholt, Chelsea >takımında istediği süreleri bulamadı ve sırayla Coventry City, Newcastle United, Leicester City, Wigan Athletic ve vitesse Arnhem'e kiralandı.

Beş takımda kiralık olarak forma giyen Patrick van Aanholt, 2014 yılında yaklaşık 1,5 milyon Euro'ya Sunderland'e transfer oldu. Sunderland formasını toplamda 95 kez giyen Hollandalı oyuncu 9 kez fileleri havalandırdı.

Deneyimli sol bek 2016-2017 sezonunun devra arasında 10,5 milyon Euro bonservis karşılığında Crystal Palace takımına katıldı. Crystal Palace takımında tam 132 maçta forma giyen Hollandalı sol bek, 14 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

30 yaşındaki Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt, Hollanda A Milli Takım formasını 11 kez giyme fırsatı buldu.

RYAN BABEL'DEN ÇAĞRI

Sarı-kırmızılı kulübün Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, sosyal medya üzerinde Van Aanholt'un fotoğrafının altına 'Come to Galatasaray' yorumunu yazdı. Mesaj sonrası taraftarın dikkatini çeken bu olay sonrası Hollandalı oyununun kariyeri merak konusu oldu.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr