Paket cipslerdeki sağlığa zararlı etkilerden ve yağlardan korunmak istiyorsanız size sebzeli bir cips önerimiz var.
PARMESANLI KABAK CİPSİ
MALZEMELER
Kabak
Tuz
Sıvıyağ
Yumurta akı
Rendelenmiş parmesan peyniri
Parmesanlı kabak cipsi yapılışı
Kabakları yıkayıp kuruladıktan sonra kalın (kabak kızartması gibi) dilimleyin.
Kabakları güzelce tuzlayın.
Tepsiye yağlı kağıt serin.
Kabakları yumurta akına bulayarak rendelenmiş parmesana daldırın.
Tek tek tepsiye sıralayın. Arzuya bağlı olarak üstüne baharat serpiştirin.
Önceden ısıttığınız 200 derece fırına sürün.
Servis önerisi:
Kabak cipsi tarifi ile gidecek en iyi lezzet elbette ki sarımsaklı yoğurt. Fırından çıkardığınız kabak cipsini sarımsaklı yoğurda daldırıp zevkle tüketebilrisiniz.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.