25.03.2022-23:47 (Son Güncelleme:25.03.2022-23:47)

Parallels dizi konusu ve oyuncuları

Disney+'ın yeni dizisi Parallels'in konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Disney+'da yayınlanacak olan Parallels dizisi heyecanla beklenirken çıkan fragmanlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Peki Parallels dizisinin konu nedir, oyuncuları kimlerdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Disney+'da yeni yayınlanacak olan Parallels dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu merak edildi. Fransız fantastik bir dizi olan Parallels'de hayatlarının henüz başında olan ve geleceğin yüksek nabızla kaygılarından uzak olan Bilal, Romane, Sam ve Victor isimli öğrencilerin hayatı anlatılmaktadır. Parallels dizisi daha çok kısa soluklu ve merkezinde çocukların anlatıldığı gerçeklik ve ütopik unsurların olduğu bir dizidir.

Parallels dizisinin konusu nedir?

Çocukluk arkadaşı olan 4 genç Bilal'in doğum gününü kutlamak için ormandaki buluşma yerlerine giderler. Ormanda terk edilmiş bir binada doğum günü kutlayacak olan gençler yaşanan elektrik kesintisi sonrasında zamanda yolculuk erbabı devreye girmektedir. Yaşanan elektrik kesintisi sonrasında evrenlerin birinde bugünkü Sam ve Bilal'in gelecekteki hali, diğer evrede ise Romane ve Victor'un bugünkü versiyonları gösterilmektedir. Bu noktada 4 arkadaşın zaman ayırt etmeden buluşup bu zaman paradoksunu çözmeleri gerekmektedir.Neden elektriklerin kesildiğini, niye birilerinin kaybolduğunu, devletin yürüttüğü projenin getirileri gibi birçok neden iki farklı evrende sıkışıp kalan arkadaşların azmiyle çözüme kavuşturuluyor.


Parallels dizisinin oyuncu kadrosu ve diğer karakterler

-Jules Houplain, Jade Pedri

-Guillaume Labbé, Maxime Bergeron

-Naidra Ayadi, Omar Mebrouk

-Gil Alma, Agnès Miguras

-Dimitri Storoge , Timoté Rigault

-Victoria Eber, Élise Diamant

-Thomas Chomel

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr