18.10.2024-12:18 (Son Güncelleme:18.10.2024-12:18)

Özel Gereksinimli Çocuklardan Kocaelispor'a Moral Ziyareti

Kocaeli'deki özel gereksinimli öğrenciler, Kocaelispor'u ziyaret ederek moral desteği sundu.

Özel Gereksinimli Çocuklardan Kocaelispor'a Moral Ziyareti

Kocaeli'de düzenlenen özel etkinlikte, 50 özel gereksinimli öğrenci, Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor'a Central Hospital Ümraniyespor maçı öncesinde moral ziyareti gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgilere göre, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi aracılığıyla özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayata entegrasyonu, psikolojik gelişimleri ve istihdamları için çeşitli projeler yürütmeye devam ediyor.

Kocaelispor Ziyareti

Böylelikle, 50 özel gereksinimli öğrenci, Kocaelispor'un Körfez Brunga Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek, futbol takımı ile buluştu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından ağırlanan öğrenciler, sporcularla birlikte top oynayarak ve sohbet ederek keyifli anlar geçirdi.

Teknik direktör Sağlam, özel gereksinimli çocukların ziyaretinin kendilerine büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade etti. Ziyaret sonrasında, özel gereksinimli bireyleri bir sonraki maça davet eden Sağlam, "Orada bizim heyecanımıza tanıklık etsinler. İnşallah 15 senelik Süper Lig hasretimiz bu motivasyonla son bulacak. Bu ziyaret, lig yolculuğunda bize güzel bir moral oldu." şeklinde konuştu.

Öğrenciler, teknik ekibe el sanatları dersinde yaptıkları Türk bayrağını hediye ederek, unutulmaz bir anı bıraktılar.

Kocaeli'de 50 özel gereksinimli öğrenci, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'a Central Hospital Ümraniyespor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulundu. Öğrenciler, Kocaelispor Körfez Brunga Sosyal Tesisleri'ni ziyaret ederek futbolcularla top oynadı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr