16.08.2024-09:55 (Son Güncelleme:16.08.2024-09:55)

Oyuncu Aydemir Akbaş’tan üzen haber: Hastanede entübe edildi

Kolpaçino film serisinde ‘Dolapdereli Sabri’ rolüyle hatırlanan usta oyuncu Aydemir Akbaş, evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve hastanede tedavi altına alınmıştı. Yoğun bakımda olduğu belirtilen Akbaş’ın entübe edildiği bildirildi.

Aydemir Akbaş’tan sevenlerini üzen haber geldi. Tiyatro ve sinema dünyasının usta ismi Aydemir Akbaş'tan gelen haberler sanat dünyasında üzüntü yarattı. Daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseriyle mücadele eden 88 yaşındaki Akbaş, yeniden kansere yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine devam ediyordu.

Haberi arkadaşı İbrahim Tatlıses duyurdu

Akbaş, kısa süre önce yaptığı açıklamada, Sağlık durumunun iyiye gittiğini ve kanser değerlerinin yarı yarıya azaldığını belirtmişti. Ancak dün, evinde baygın bir şekilde bulunarak apar topar hastaneye kaldırılan sanatçı, hemen yoğun bakıma alındı. Yakın dostu İbrahim Tatlıses, Aydemir Akbaş için dua istemişti.


Aydemir Akbaş entübe edildi

2.Sayfa'da yer alan habere göre, Aydemir Akbaş'ın entübe edildiği öğrenildi. Ancak, "ölüm" iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve Akbaş'ın tedavisinin devam ettiği belirtildi. Sanatçının hayranları ve sevenleri, kendisi için endişeli bir bekleyiş içinde.

muratcankilic@haber365.com.tr