22.10.2024-13:40 (Son Güncelleme:22.10.2024-13:40)

ÖNSİAD'ın Yeni Lideri Ekrem Kap

Ekrem Kap, ÖNSİAD Başkanlığı'na seçildi ve yeni hedeflerini açıkladı.

ÖNSİAD'ın Yeni Başkanlığına Ekrem Kap Atandı

Önder Sanayici İşadamları Derneği (ÖNSİAD), 5. Olağan Kongresi'nde Ekrem Kap’ı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçti. Kongre, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Dış Ticaret Kompleksi'nde yapıldı.

Ekrem Kap'tan Hedefler ve Vizyonlar

Kongredeki konuşmasında Kap, yeni dönem için belirledikleri slogan ve hedefleri paylaştı. ÖNSİAD’ın sektörde karşılaştığı sorunlara vurgu yapan Kap, meslek lisesi kurmayı planladıklarını belirtti.

Kap, kurumsal kimliğin önemine dikkat çekerek, "Felsefesi olmayan kişi, kurumun da rüzgarda savrulan yapraktan farkı kalmaz. Bizim felsefemiz; en iyisi olacağız, en iyisini yapacağız, en iyi yerde olacağız." dedi.

Uluslararası Hedefler ve Üyelik Planları

Ekrem Kap, 3 yıl içinde 3 bin yeni üye hedeflediklerini ve 81 ilde yapılanmalarını tamamlayarak, dünya genelinde stratejik olarak gördükleri 15 ülkede temsilcilik açmayı planladıklarını ifade etti. Ayrıca, meslek okullarıyla işbirliği yaparak nitelikli eleman yetiştirmeye önem vereceklerini belirtti.

Şirket Bölünmelerine Dikkat

Kap, şirket bölünmelerinin sektördeki en büyük sorunlardan biri olduğunu vurguladı. "Sermayeyi böldürtmeyeceğiz" mottosuyla hareket edeceklerini söyledi ve AR-GE yatırımlarının önemine değinerek, bilgiye yapılan yatırımın bina yatırımlarından daha kıymetli olduğunu sözlerine ekledi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr