30.06.2024-13:02 (Son Güncelleme:30.06.2024-13:02)

Onlyfans Fraoula kimdir? Fraoula Naz kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Sıra dışı güzelliği ve fiziğiyle sosyal medyada sık sık gündem olan ve cinsel içerik platformu Onlyfans’te içerikler paylaşan Fraoula Naz’ın hayatı merak ediliyor. Fraoula Naz Instagram hesabı, Fraoula Naz Twitter gibi terimler konu hakkında sorgulanan terimlerden bazıları. Peki Onlyfans Fraoula kimdir? Fraoula Naz kaç yaşında, Instagram hesabı ne? İşte soruların yanıtları…

Onlyfans platformunda içerikler paylaşan ve cesur pozlarıyla beğeni kazanan Fraoula adıyla tanınan Naz’ın güzelliği ve fiziği, kendisinin sık sık sosyal medyada konuşulmasına sebep oldu. Onlyfans kullanıcılarının dikkatini çeken isimlerden birisi olan Fraoula Naz’ın hayatı, sosyal medya hesabı ve yaşı gibi detaylar arama motorlarından sorgulanıyor. Peki Onlyfans Fraoula kimdir? Fraoula Naz kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Onlyfans Fraoula Naz kimdir?

Özel hayatı hakkında oldukça az bilginin yer aldığı Fraoula, son yıllarda popüler olan cinsel içerikli bir platform olarak Onlyfans’te içerikler paylaşmasıyla biliniyor. Gerçek adının Naz Aka olduğu belirtiliyor. Instagram ve Twitter hesabında sık sık paylaşımda bulunan güzel modelin yakın zamanda Ankara’dan İstanbul’a taşındığı ifade ediliyor.


Estetikle dolu iddiası

Bazı iddialara göre Fraoula hayatı boyunca meme implantı, burun estetiği, dudak dolgusu, göz lensi ve kaynak saçlar gibi yapay işlemler uyguladı. Bazı kullanıcılar da bunun dışında Fraoula’nın trans olduğunu iddiasında da bulunuyor. Fakat bu iddialar henüz gerçeklik kazanmadı.

Fraoula’nın ‘@fraoulaa00’ adlı Instagram hesabında 74 bin civarında takipçisi bulunurken ‘@fraoula0’ adlı Twitter hesabında ise 300 bin civarında takipçisi yer almaktadır.


DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr