08.08.2023-17:23 (Son Güncelleme:08.08.2023-21:28)

Olimpija Ljubljana nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın rakibi Ljubljana’nın başarıları neler? Olimpija Ljubljana kadro değeri ve kupaları

Galatasaray’ın bu akşam karşılaşacağı Olimpija Ljubljana hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı. Olimpija Ljubljana kadro değeri, başarıları ve kupaları gibi bilgileri öğrenmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Olimpija Ljubljana nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın rakibi Ljubljana’nın başarıları neler? İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Olimpija Ljubljana hakkındaki araştırmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Olimpija Ljubljana kadro değeri, başarıları ve kupaları gibi bilgileri öğrenmek isteyen gibi bilgilere ulaşmak isteyen futbol severler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki Olimpija Ljubljana nerenin takımı, kaç şampiyonluğu var? Galatasaray’ın rakibi Ljubljana’nın başarıları neler?

Olimpija Ljubljana nerenin takımı?

Slovenya temsilci Olimpija Ljubljana geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladı. Geçtiğimiz sezon Albert Riera’nın teknik >direktörlüğünde şampiyon olan takım yeni sezonda ise Joao Henriques anlaştı.


Galatasaray’ın rakibi Ljubljana’nın başarıları neler?

Olimpija Ljubljana, şimdiye kadar Slovenya Ligi’nde 7 kez, Slovenya Kupası’nda ise 8 kez mutlu sona ulaştı. Sloven ekibi son lig şampiyonluğunu eski Galatasaraylı Futbolcu Albert Riera yönetiminde geçen sezon almıştı.

Olimpija Ljubljana kadro değeri ne kadar?

Olimpija Ljubljana kadro değeri 12,13 milyon euro^'dur.

muratcankilic@haber365.com.tr