11.04.2022-23:25 (Son Güncelleme:11.04.2022-23:25)

NWC coin nedir? NWC coin projesi ve yol haritası

Kripto tüccarının ihtiyaç duydukları her şeyi tek bir çatı altında sunan ve aynı zamanda da kullanıcıların diğer kullanıcılardan öğrenebilecekleri kaliteli içerik yayınlarının takip edildiği NWC coin son zamanların en çok araştırılan tokeni haline geldi. Peki kazandırmasının yanı sora sürekli topluluk odaklı bir ekosistem oluşturmayı hedefleyen NWC coin nedir? İşte, NWC coin projesi ve yol haritası

Henüz işinde yeni acemi tüccarlardan tüm kripto uzmanlarına kadar onlara gösterge setleri sunan ve aynı zamanda eğitim kaynaklarını sunan NewsCrypto ekosisteminin yerel belirteci olan NWC coin'in bugünkü fiyatı ₺4,49 TRY civarında seyretti. Son 24 saat içerisindeki işlem hacminin ₺33.667.334 TRY oldu. Newscrypto'nun anlık CoinMarketCap sıralamasının ise #374, piyasa değerinin de ₺697.273.979 TRY olduğu aktarıldı.

NWC coin nedir?

Dolaşımda olan arzının ise 155.384.708 NWC coin olan maksimum seviyesi 280.000.000 NWC coin olan NewsCrypto belirtecinin (NWC), blockchain teknolojisiyle ve kripto paralarda ticaret üstüne etkileşim gösteren eğitime odaklanan çevrimiçi platformdur. NewsCrypto'nun ayrıca mobil uygulaması mevcut ve platformda yeni kripto oyunları da eklendi. Bu oyunlarda ise topluluk içeren ek özellikler vardır ve kullanıcılar bunu erişimin kilidini açmak için kullanılırlar.


NWC coin projesi ve yol haritası

NWC coin 280 milyon NWC'lik sabit bir sınıra sahip olamkla birlikte bütün abonelik ücretlerinin yüzde 20'sinin akıllı bir sözleşme ile otomatik olarak yakılır ve deflasyonist modeli izinde ilerler. Jeton, aynı zamanda platform üyelik ücretinin haricinde ekosisteme katkılarından dolayı katılım gösteren topluluk üyelerine değer aktarımı ile ödül verilemsi için de kullanılır.

NWC coin ilk başlarda Stellar blockchain üzerine inşa edilmişti. Saha sonraları kullanım alanının genişletilmesine karar verildi ve 2021'in başlarında Ethereum ve Binance Smart Chain için de kullanıma sunuldu. NewsCrypto'nun gerçekleştirdiği ve kullanıcıların üç ayrı zincirde farklı NWC sürümlerin arasından geçiş yapmasına imkan tanır ve özelliğinde yer alan çapraz zincir takas çözümü ile birlikte NewsCrypto web sitesinde de mevcut olarak yer alır.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr