07.09.2024-12:38 (Son Güncelleme:07.09.2024-12:38)

Nurgül Yeşilçay'dan Polatlara Gönderme! Adaleti Tiye Aldı

10 aydır cezaevinde bulunan Engin Polat ve diğer 3 sanık hakkında tahliye kararı verildi. Mahkemenin verdiği karar sonrası sosyal medyada eleştiriler başladı. Oyuncu Nurgül Yeşilçay'da çektiği videoyla polatların tahliyesine göndermede bulundu.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat'ında aralarında bulunduğu davada mahkeme dün gerçekleşen 3. duruşmada ara kararını verdi. Engin Polat ve diğer 3 sanık hakkında tahliye kararı verildi. Mahkemenin kararı sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada eleştirilen tahliye kararına ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'da sessiz kalmadı. Yeşilçay tepkisini video olarak paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'dan Videolu Gönderme

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, dün tahliye edilen polatlarla ilgili çektiği video ile gündem oldu. Uzun zamandır sosyal medya hesabından eğlenceli içerikler paylaşan Yeşilçay, bu kez polatlara göndermede bulundu.


''Adalet''

Bulmaca çözerken bir video çeken oyuncu, "Soruyorum; hak, hukuka uygunluk hakkı gözetme ne?" diyerek "Adalet" kelimesini hatırlamaya çalıştı. Videonun sonunda kelimeyi hatırladığını söyleyen Yeşilçay "Adalet ya aman be unutmuşuz be" ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?

10 aydır cezaevinde bulunan Engin Polat ve diğer 3 sanık hakkında mahkeme ara kararını açıkladı. Engin Polat'ın yanı sıra ayrıca davada tutuklu bulunan ve aralarında Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün de tahliye edildi. Böylelikle davada tutuklu sanık kalmadı.

Cezaevi çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Engin Polat, "Çok mutluyuz ailemizle kavuştuk. Daha fazla bir şey söylemeyeceğim" dedi.

damlaeroglu@haber365.com.tr