22.06.2022-00:56 (Son Güncelleme:22.06.2022-00:56)

Noel Prensi film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden merak edilen filmlerin konuları ve oyuncuları araştırılmaya devam ediliyor. Peki The Noel Prensi filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Noel konseptli film izlemeyi seven insanlar merakla Noel Prensi filminin detaylarını araştırıyor. Peki Noel Prensi filminin konusu nedir? Noel Prensi filminin oyuncuları kimlerdir? Noel Prensi filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Noel Prensi filmi

Noel Prensi filmi romantik komedi türünde 17 Kasım 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Filmin yapımcılığı ve senaryosu Karen Schaler ve Nathan Atkins tarafından, yönetmenliği ise Alex Zamm tarafından üstlenilmiştir. Film 1 saat 32 dakikadır ve 5.3 IMDb puanı vardır.


Noel Prensi filmi konusu nedir

Noel Prensi filminde bulunan Amber karakteri güzel ve başarılı bir gazetecidir. Kral olmaya aday yakışıklı prens ile önemli bir haber için seyahat etmeleri gerekir. Amber prensi daha yakından tanımak ister ve onunla ilgili gözlemlerde bulunur. Gazeteci kimliğini saklayarak ona yakınlaşır fakat bir anda hesaba katmadığı şekilde birbirlerine aşık olmaya başlarlar.

Noel Prensi filmi oyuncuları

Noel Prensi filminde Rose Mclver Amber Eve Moore ve Martha Anderson karakterlerini, Paul Courtenay Hyu Deputy Press Secretary Gill karakterini, Ben Lamb Prince Richard Bevan Charlton karakterini, Emma Louise Sanduers Baroness Sophia Taylor karakterini, Tom Knight Prime Minister Denzil karakterini, Joel McVeagh Andy karakterini, Sarah Douglas Mrs. Averill karakterini, Amy Marston Max Golding karakterini, Daniel Fathers Rudy Moore karakterini, Honor Kneafsey Princess Emily Charlton karakterini, Alice Krige Queen Helena Charlton karakterini, Vaughn Joseph Ron karakterini, Tahirah Sharif Melissa karakterini, Theo Devaney Count Simon Duxbury karakterini ve Richard Ashton karakterini canlandırmaktadır. 

gizemeroğlu@haber35.com.tr