06.04.2022-15:31 (Son Güncelleme:06.04.2022-15:31)

Nisan 2022 burs ve kredi ödemeleri ne zaman başlayacak? Bakan Kasapoğlu ödemelerin başlayacağı tarihi açıkladı

2022 Nisan ayı kredi ve burs ödemelerinin tarihi merak konusu oldu. Öğrenciler ödemelerin ne zaman yapılacağını merak ederken konuya ilişkin Bakan Kasapoğlu açıklama yaptı. Binlerce öğrenci 2022 Nisan ayı burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatırılacak? Ödemeler başladı mı? Gibi sorulara yanıt arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Bakan Kasapoğlu’nun açıklaması…

2022 yılı Nisan ayı kredi ve bursa ödemelerinin hesaplara yatırılmasını bekleniyor. Öğrencilerin merakla beklediği kredi ve burs ödemelerinin ne zaman yatırılacağı araştırılıyor. Binlerce öğrencinin yanıt aradığı, Nisan ayı kredi ve burs ödemeleri ne zaman yatırılacak? Sorusuna Bakan Kasapoğlu yanıt verdi.


Bakan Kasapoğlu açıkladı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 Nisan ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başladığını açıkladı. Ödemeler belli şartlara göre gerçekleşiyor. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, ödemelerin 6-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleşeceğini belirterek, ödeme sıralamasının TC kimlik numarasının son numarasına göre yapıldığını söyledi. Buna göre; TC kimlik numarasının sonu "0" ile bitenler kredi ve burs ödemelerini 6 Nisan’da alabilirken, "2" ile bitenler 7 Nisan’da, "4" ile bitenler 8 Nisan’da, "6" ile bitenler 9 Nisan’da, "8" ile bitenler ise 10 Nisan'da kredi ve burs ödemelerini alacak.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr