22.10.2024-15:50 (Son Güncelleme:22.10.2024-15:50)

Niğde'de Silahlı Saldırı: 6 Şüpheli Gözaltında

Niğde'de bir otomobile gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı. Olay anı güvenlik kamerasında görüntülendi.

Niğde'de Silahlı Saldırı Olayı

Niğde'de, seyir halindeki bir otomobile yapılan silahlı saldırıyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

Saldırının Detayları

Edinilen bilgilere göre, Dr. Sami Yağız Caddesi'nde bir şahıs, bir aracın içine tabancayla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yakalama Operasyonu

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaralanmanın olmadığı bu olayla ilgili olarak çalışmalar başlattı.

Olayla bağlantılı olduğu belirlenen I.E, Y.E, H.C.B, M.H.B, T.D ve A.S isimli şüpheliler, suç aleti tabancayla birlikte Edikli beldesinde yakalandı.

Olay Yeri İnceleme

Olay yeri inceleme ekipleri, kurşunlanan aracı detaylı bir şekilde inceledi.

Vali Çelik'ten Açıklama

Niğde Valisi Cahit Çelik, sosyal medya üzerinden saldırı anını gösteren güvenlik kamerası görüntüsünü paylaştı. Vali Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Kıymetli vatandaşlarımızın bilmesini isterim ki kamu düzeni ve huzurunu bozan hiçbir fiil cezasız kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için 7/24 görev yapan emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum."

Niğde'de otomobile düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr