23.03.2022-14:12 (Son Güncelleme:25.06.2022-14:23)
>

İngiliz ekibi Newcastle United'in Galatasaray'ın Danmikarlı savunmacısı Victor Nelsson ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

1


Galatasaray'da yeni sezon öncesinde transferde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

2


Sarı kırmızılıların Danimarkalı genç yıldızının kulübe gelen son taliplisinin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

3


Galatasaray'ın yıldız ismi Victor Nelsson için İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın talip olduğu öğrenildi.

4


Hatta Newcastle United'ın Danimarka-Sırbistan maçına Nelsson için temsilci gönderdiği gelen bilgiler arasında bulunuyor.

5


Newcatsle United'ın, Nelsson ile çok ilgilendiği ve futbolcu için Danimarka ile Sırbistan arasında oynanacak olan milli maça temsilci gönderdiği önemli bilgiler arasında yer almakta. Ayrıca İngiliz yetkililerin önümüzdeki zamanda İstanbul'a da gelerek Nelsson'u birçok maçta canlı izleyeceği aktarılmakta.

6


Galatasaray yönetimi sezon başında Kopengah'dan 7 milyon Euro'ya transfer ettiği Nelsson'un bonservis bedelini 20 milyon Euro olarak belirledi.

7


Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli transfer gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Galatasaray'ın da futbolcuya önemli bir teklif gelmesi halinde Danimarkalı'yı satmayı düşünüyor.

8


Kariyerine Danimarka'nın Nordsjaelland takımında futbol hayatına başlayan futbolcu ardından oynadığı başarılı futbolla Danimarka'nın Kopenhag takımının yolunu tuttu. Futbolcu Kopenhag sonrasında ise yaz transfer döneminde Galatasaray'a geldi. Futbolcu Galatasaray'da sergilediği performansla dikkat çeken isimlerden birisi oldu.

Newcastle United, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u transferde gözüne kestirdi!
serkan.morova@haber365.com.tr
serkan.morova@haber365.com.tr
BAKMADAN GEÇME
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR