12.09.2024-10:24 (Son Güncelleme:12.09.2024-10:24)

Ne yaptın Yonca Evcimik! Sahne kıyafeti beze benzetildi

Yıllar önce ‘’Çılgın Bediş’’ dizisiyle hafızalarda yer edinen şarkıcı Yonca Evcimik, sahne kıyafetiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Yonca Evcimik’in bir sahnede giydiği kıyafet sosyal medyayı salladı. 90'lı yılların ünlü şarkıcısı Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir 90'lar partisinde sahne alarak nostalji rüzgarı estirdi. Ancak sahne kostümü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Evcimik'in seçtiği kıyafet, bazı kullanıcılar tarafından "alt bezi"ne benzetildi ve ünlü şarkıcı adeta eleştiri yağmuruna tutuldu.

"Reklam Tekliflerini Bekliyorum"

Yonca Evcimik, gelen eleştirileri esprili bir dille karşılayarak, "Reklam tekliflerini bekliyorum" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu mizahi yaklaşımıyla, eleştirileri umursamadığını ve kendine güvenini ortaya koydu.


Sosyal Medyada Yonca Evcimik Fırtınası

Sahne performansı sonrası sosyal medyada Yonca Evcimik hakkında birçok yorum yapıldı. İnternet kullanıcıları, "Yonca Evcimik kimdir?" sorusunu sıkça sormaya başladı. Şarkıları ve danslarıyla 90'lı yıllara damga vuran Evcimik, 1963 doğumlu bir Türk sanatçıdır. Oyunculuk, sunuculuk, yönetmenlik ve yapımcılık gibi birçok alanda kariyer yapmıştır.

Yonca Evcimik Kimdir?

Asıl adı Fatma Yonca Evcimik olan sanatçı, 16 Eylül 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şu anda 61 yaşında olan Evcimik, başak burcudur. İstanbul doğumlu olan sanatçı, yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamlamış ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nden mezun olmuştur.

1978-1990 yılları arasında birçok müzikalde şarkıcı ve dansçı olarak yer alan Evcimik, aynı zamanda birçok tiyatro oyununda da oyunculuk yapmıştır. Özellikle Şan Tiyatrosu’nda "Ajda Pekkan Süperstar", "Yedi Kocalı Hürmüz", "Şen Sazın Bülbülleri" ve "Hababam Sınıfı" gibi yapımlarda sahne alarak büyük bir başarı elde etmiştir.


Özel Hayatında Merak Edilenler

Yonca Evcimik, 1994-1997 yılları arasında senarist Harun Özakıncı ile evli kalmıştır. Sanatçının özel hayatı her zaman hayranları tarafından merak konusu olmuş, özellikle son dönemde yaşadığı olaylar ve kariyerindeki gelişmelerle sık sık gündeme gelmiştir.

Yonca Evcimik’in sahne performansı ve cesur kıyafetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

muratcankilic@haber365.com.tr