09.10.2024-17:18 (Son Güncelleme:09.10.2024-17:18)

Narin Güran'ın Kemik ve Doku Örnekleri Mezarına Konuldu

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'a ait kemik ve doku örnekleri, incelemenin ardından mezarına yerleştirildi.

Diyarbakır’da Narin Güran’ın Kemik ve Doku Örnekleri Mezara Konuldu

Diyarbakır’da trajik bir şekilde hayatını kaybeden 8 yaşındaki Narin Güran’a ait kemik ve kıkırdak doku örnekleri, incelenmesinin ardından mezarına yerleştirildi.

Kayıp ve Bulunma Süreci

Merkez Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin’in cansız bedenine, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde ulaşıldı. Narin Güran’ın ölümüne dair Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Şüpheliler ve İnceleme Süreci

Olayla ilgili olarak aralarında annesi Yüksel ve ağabeyi Enes Güran’ın da bulunduğu toplam 12 kişi tutuklandı. Narin’in bedeninden alınan kemik ve kıkırdak doku örnekleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemenin ardından Diyarbakır’a gönderildi.

Kemikler Mezarına Yerleştirildi

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu, kemik ve doku örneklerini Narin'in ağabeyi Baran Güran’a teslim etti. Bu örnekler, Narin’in Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'ndaki kabrine konulmuş oldu.

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'a ait kemik ve kıkırdak doku örnekleri incelemenin ardından mezarına konuldu. Narin Güran'ın mezarına ziyaretler devam ediyor.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr