28.03.2022-19:12 (Son Güncelleme:28.03.2022-19:12)

Mustafa Kayhan kimdir, kaç yaşında? Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü neden görevden alındı?

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun’un görevden alınmasıyla göreve getirilen Mustafa Kayhan’ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki Mustafa Kayhan kimdir, kaç yaşında? Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü neden görevden alındı? İşte konu hakkında merak edilenler...

Geçtiğimiz haftalarda Tarım ve Orman Bakanı olarak atanan Vahit Kirişçi, çalışma kadrosuna neşteri vurmaya başladı. Son olarak Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriya Erdoğmuş’u görevden alarak Salih Çelik’i getiren Kirişçi’nin yaklaşık 3,5 yıldır Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü görevini yürüten Osman Uzun’u görevden alarak eski Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı göreve getirdiği öğrenildi. Bu haberle birlikte Mustafa Kayhan’ın kim olduğu bir çok insanın gündeminde yer almaya başladı.

Mustafa Kayhan kimdir, kaç yaşında?


Et ve Süt Kurumu’nun yeni Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, daha önce Hayvancılık Genel Müdürü olarak Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yer almıştı. Mustafa Kayhan, 2016 yılında o zaman ki Tarım ve Orman Bakanı Mehdi Eker tarafından Hayvancılık Genel Müdürü görevinden alınmıştı.

Mustafa Kayhan’ın hayatı konusunda henüz net bir bilgi elde edilemedi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr