18.10.2024-22:40 (Son Güncelleme:18.10.2024-22:40)

Muş'ta İmam Hatip Okulları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Muş'ta imam hatip okulları için değerlendirme toplantısı düzenlendi. Din Öğretimi Genel Müdürü, projeler ve etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Muş'ta İmam Hatip Okulları Değerlendirme Toplantısı

Muş ilinde, Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Toplantı, saygı duruşuyla başladı ve ardından İstiklal Marşı okundu. Etkinliğe, çeşitli okullardan şube ve okul müdürleri de katıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürü'nden Açıklamalar

Toplantıya katılan Ahmet İşleyen, ildeki imam hatip ortaokulu sayısının hedefledikleri seviyede olduğunu belirtti. İşleyen, "Dün imam hatip okullarının yeniden açılışını kutladık. Bu okullarda çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilmesini sağlamak istiyoruz. Çocuklarda bu farkındalığı oluşturmak önemli," dedi.

Proje ve Etkinlikler Üzerine

İşleyen, öğrencilerin yeteneklerine uygun projelere yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Genel Müdürlüğümüzün 20 proje geliştirdiğini belirttim. Bunların hepsinin bir okulumuzda uygulanmasını istemiyoruz. Projeler ve yarışmalar hakkında çocuklarla iletişime geçilmesi gerekiyor; istekli ve yetenekli öğrenciler bu fırsatlardan yararlansın," ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından Muş'ta imam hatip okulları değerlendirme toplantısı düzenlendi. Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıya, Din Öğretimi Genel Müdürü Ahmet İşleyen (sağ 5), şube ve okul müdürleri katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr