09.10.2024-19:22 (Son Güncelleme:09.10.2024-19:22)

Muş'ta Gençlik Merkezleri Ziyareti Gerçekleşti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş'ta gençlik merkezlerini ziyaret ederek gençlerin gelişimlerine katkıda bulunacak projeleri paylaştı.

Muş Gençlik Merkezleri Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Muş'ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde gençler için önemli bilgiler paylaştı. Eminoğlu, "Muş'ta 10 gençlik merkezi ve genç ofisimiz mevcut. Amacımız, Muş ve Türkiye'deki gençlerimizin bu mekanlarda spor, kültür ve teknoloji alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamak." dedi.

Gençlik Merkezi Ziyareti

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kursları ziyaret etti. Gönüllü gençler ve gençlik liderleriyle bir araya gelerek, gençlik merkezlerinde sunulan olanakları inceledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir'den bilgi aldıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Atölyelerin Önemi

Eminoğlu, gençlik merkezlerindeki atölyelerin oldukça canlı olduğunu belirterek, "Birçok branşta faaliyet gösteren atölyelerde gençler hem eğleniyor hem de meslek öğreniyorlar" ifadelerini kullandı. Ayrıca Türkiye genelinde 513 gençlik merkezi ve 108 deneyap atölyesinin bulunduğunu kaydetti. Eminoğlu, geçen hafta düzenlenen TEKNOFEST yarışmalarının önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

Geleceğe Hazırlık

Eminoğlu, gençlerin, ev ve okul dışında üçüncü adreslerinin gençlik merkezleri olduğunu vurguladı. "Gençler burada kendilerini geleceğe hazırlıyorlar. Yakında Malazgirt'te yeni bir gençlik kampımız açılacak. Türkiye genelinde 50'ye yakın farklı kamp alanımız mevcut." dedi.

Türkiye Yüzyılı

Son olarak, Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Eminoğlu, "Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, gençlerin ve sporun yüzyılı olması için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaca hizmet etmek için başta Bakan Osman Aşkın Bak ile birlikte canla başla çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere Muş'a geldi. Eminoğlu, Muş Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr