26.10.2024-18:25 (Son Güncelleme:26.10.2024-18:25)

Muş'ta Gençler Doğa Yürüyüşü Etkinliği Düzenledi

Muş'ta teknoloji bağımlılığıyla mücadele kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirildi.

Muş'ta Doğa Yürüyüşü Etkinliği Yapıldı

Muş'ta, "Teknoloji Bağımlılığına Karşı Yöresel Çocuk Oyunları" projesi çerçevesinde bir doğa yürüyüşü organize edildi. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nden destek alan Muş Kültür Sanat Doğa Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte gençler, doğa ile buluştu ve bölgenin doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Etkinliğin Amaçları ve Katılımcılar

Yürüyüşe katılan İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Asliye Kılıç, etkinliğin üçüncü kez düzenlendiğini ifade etti. 18-29 yaş arasındaki gençlerle doğa yürüyüşü gerçekleştirdiklerini belirten Kılıç, "Bu etkinlik, ilimiz için örnek teşkil eden çok değerli bir program. Gençlerimizi teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak doğayla buluşturmayı amaçlıyoruz." dedi.

Dernek Yönetiminde Farklı Faaliyetler

Muş Kültür Sanat Doğa Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bayrak, dernek olarak çeşitli alanlarda aktiviteler düzenlediklerini belirtti. İçişleri Bakanlığı'na sunulan projeleri sayesinde bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Bayrak, "Sosyal medya üzerinden duyuru yaptık. Özellikle üniversite öğrencileri ve gençlerin katılımı oldukça yüksek. Bu tür etkinliklerimizin devamı gelecek." şeklinde konuştu.

Genç Katılımcıların Görüşleri

Katılımcılardan Serdar Toprak, Muş'un doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulduğunu belirterek, "Yorucu bir yürüyüş oldu ama Muş'un eşsiz doğasıyla tanıştık. Çok güzel bir deneyim oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.

Muş'ta, "Teknoloji Bağımlılığına Karşı Yöresel Çocuk Oyunları" projesi kapsamında doğa yürüyüşü düzenlendi. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında Muş Kültür Sanat Doğa Derneği tarafından organize edilen etkinlikte bir araya gelen gençler, doğa yürüyüşü yaptı, doğal güzellikleri fotoğrafladı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr