19.10.2024-16:34 (Son Güncelleme:19.10.2024-17:08)

MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi

Nurten Öztürk, farklılaşmanın ve toplum odaklı çalışmanın önemini vurguladı.

MÜSİAD Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk, MÜSİAD tarafından düzenlenen Kadın Uluslararası Farkındalık Zirvesi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

İnsanı Özne Olarak Görmek

Öztürk, yaptığı konuşmada, "Öznemize insanı koyarak çalıştığımız için diğerlerinden farklılaştık. Farklılaşmak gerekiyor, tercih edilebilmek için. Bir akaryakıt dağıtım şirketinden çok ötesiyiz aslında," dedi.

Toplum İçin Yapılan Çalışmalar

Öztürk, sözlerine devam ederek, "Bütün bunların nedeni de tabii ki toplum için yaptığımız çalışmaların da toplum içinde takdir bulması," ifadelerini kullandı.

Bu zirve, kadın girişimcilerin güçlenmesi ve toplumda daha fazla yer edinmesi adına önemli bir platform olarak öne çıkıyor.

Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu, MÜSİAD Kadın tarafından düzenlenen Uluslararası Farkındalık Zirvesi (International Awareness Summit-IAS) MÜSİAD Genel Merkezi'nde devam ediyor. "Çıraklıktan Ustalığa Giden Yol: Bir Yolculuk Hikayesi" adlı panele Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Orakçıoğlu Kazan (sağ2), BEE’O Propolis Kurucusu Aslı Elif Tanuğur Samancı(sol2), Mapla Biyoteknoloji Kurucusu Merve Canpolat (sağda) katıldı.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr