09.09.2024-13:41 (Son Güncelleme:09.09.2024-13:41)

Müge Anlı Sessizliğini Bozdu: ''Köyden Arayanlar Var''

19 Gündür kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'ın dün cansız bedenine ulaşıldı. Narin Güran hakkında konuşan Müge Anlı, ''Bana çok bilgi geldi. Aktaramıyorum şu anda. yayın yasağı var'' açıklamasında bulundu.

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'dan dün acı haber geldi. Küçük Narin'in cesedi çuval içerisinde dere yatağında bulundu.

Küçük kızın cansız bedeni otopsi işleminin ardından bugün toprağa verildi.

''Bugün Sağ Olsaydı O da Okula Başlayacaktı''

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının açılışında konuşan sunucu, "Ne yazık ki bugün okula başlayamayan bir öğrencimiz var. Kalplerin tüm beklentisine rağmen Narin'in cansız bedeni bulundu. Bugün sağ olsaydı o da okula başlayacaktı. Nurlar içinde yatsın. Ne yazık ki kalplerin tüm beklentisine rağmen küçük Narin hayata gözlerini yumdu. Çuvalın içinde bulunarak cinayete kurban gitti" dedi.


''Köyden Çok Arayan Var''

Narin Güran olayını yayın yasağı olduğu için işleyemediklerini fakat köyden çok fazla arandıklarını belirten Anlı, "Yayın yasağı olduğu için gelişmeleri aktaramadık. Mahkeme kararına uyan ender kişilerden biri benim. Yayınlayan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu bir haberdir ve yayınlanmalıdır. Yayın yasağının çıkmasının ne anlamı var? Hiç kimse de uymadı yasağa...Biz birçok konumuzda yayın yasağı geliyor, duruyoruz. Burada da çok olay var, bana da çok bilgi geldi. Aktaramıyorum şu anda. 'Çocuk' ile 'ölüm' yan yana gelen iki kelime değil. Yüreğimiz dağlandı. Çocuk kayıpları bu şekilde gündeme getirilmedi. Beni köyden de çok arayan var. Çok üzüldüm, dilerim son olsun" şeklinde konuştu.

damlaeroglu@haber365.com.tr