25.10.2022-11:06 (Son Güncelleme:25.10.2022-11:58)

Milyonlarca kişi merak ediyor: Whatsapp çöktü mü, neden girilemiyor? Whatsapp çökme sorunu ne zaman bitecek?

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar bu sorunun neden yaşandığını ve ne zaman sona ereceğini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Whatsapp çöktü mü, neden girilemiyor? Whatsapp çökme sorunu ne zaman bitecek? İşte son gelişmeler...

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta kullanıcılar karşı tarafa mesajlarını iletemiyor. Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta erişim sorunu yaşanması üzerine kullanıcılar bu sorunun neden yaşandığını ve ne zaman sona ereceğini öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Whatsapp çöktü mü, neden girilemiyor? Whatsapp çökme sorunu ne zaman bitecek?

Whatsapp çöktü mü, neden girilemiyor?

Haberleşme uygulaması WhatsApp'ın kullanıcıları bugün geniş çaplı kesintiler bildirirken Meta, uygulamayı mümkün olduğunca hızlı bir şekilde yeniden kullanıma açmaya çabaladığını açıkladı.

Meta açıklamasında, "Bazı kişilerin şu an mesaj göndermekte zorlandığının farkındayız ve WhatsApp'ı herkes için yeniden kullanıma açmak için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.


Whatsapp çökme sorunu ne zaman bitecek?

Whatsapp çökme sorununun ne zaman sona ereceği konusunda da henüz bir gelişme yaşanmadı. Alınan son bilgilere göre yaşanan mesaj gönderememe sorunu özellikle İstanbul ve Ankara'da yaşanıyor.


Kesinti küresel çapta yaşanıyor

WhatsApp'ta yaşanan erişim sorunuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama geldi. Sayan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.
muratcankilic@haber365.com.tr