19.09.2024-10:13 (Son Güncelleme:19.09.2024-10:17)

Milli futbolcular Avrupa’yı sallamaya devam ediyor: Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla ilk golünü attı

Fenerbahçe’den İngiliz ekibi Brighton’a transfer olan milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, İngiltere Lig Kupası 3. turunda oynanan Wolverhampton karşılaşmasında gol attı. İşte detaylar…

Ferdi Kadıoğlu Brighton ile açılışı yaptı. İngiltere Lig Kupası 3. Tur maçında Brighton & Hove Albion, Wolverhampton’ı 3-2 yenerek bir üst tura yükseldi. Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nun sahne aldığı maçta Brighton’a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Carlos Baleba, 31. dakikada Simon Adingra ve 85. dakikada Ferdi Kadıoğlu attı. Wolverhampton ise 44. dakikada Gonçalo Guedes ve 90+1. dakikada Thomas Doyle ile karşılık verdi.

Ferdi Kadıoğlu Girdi ve Golünü Attı

Fenerbahçe'den 30 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, Brighton formasıyla The American Express Stadı’nda 82. dakikada oyuna girerek Yankuba Minteh’in yerine sahaya çıktı. Oyuna dahil olduktan sadece üç dakika sonra, 85. dakikada attığı golle takımına nefes aldıran Kadıoğlu, İngiliz ekibindeki ikinci maçında ilk golünü kaydederek adından söz ettirdi.


Brighton Tur Atladı

Brighton & Hove Albion’un Wolverhampton karşısında sergilediği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, oyuna girdikten kısa süre sonra attığı golle hem takımının galibiyetini perçinledi hem de taraftarlarının beğenisini topladı. Brighton, bu galibiyetle İngiltere Lig Kupası’nda bir üst tura yükselirken, Kadıoğlu’nun başarılı performansı taraftarları gelecek maçlar için umutlandırdı.

muratcankilic@haber365.com.tr